Skip to main content
Kathrine Kristiansen

Jeg har et ønske om å berike opplevelsen av ulike rom, både visuelt og funksjonelt.

Interiørdesign for private

Konsulentbistand ved innredning av private boliger og hytter. Totaloppussing der man trenger hjelp til arealutnyttelse og materialvalg, belysningsplan eller kun møbleringsplan og valg av møbler. Jeg kan i tillegg bistå prosjekter med kommunikasjon mot håndverkere fra oppstart til ferdig prosjekt.

Jeg legger stor vekt på materialvalg og farger som en vesentlig del av arbeidet. Dette for å kunne oppnå den beste harmonien mellom det funksjonelle og visuelle for et godt hjem.

Interiørdesign for kontor

Konsulentbistand ved innredning av kontorlokaler hvor jeg jobber med selskapets profil for å kunne gjenskaper dette i omgivelsene og det aktuelle lokalet. Et kontormiljø skal fungere optimalt for alle og bør ivareta både ro til å utføre arbeid samt rom for sosiale soner. Jeg har lang erfaring med konseptutvikling og innredning av ulike kontorbygg.

Ved større prosjekter samarbeider jeg med aktuelle leverandører som bistår inn i prosjektet med deres spisskompetanse for best mulig resultat. Her vil vi sammen tilby en helhetlig løsning for interiøret og innredning av et lokale.

Interiørstylist og skribent

Stylingoppdrag for oppdragsgiver der det er behov for god visuell fremstilling av deres produkt. Miljø og stilleben for foto til annonsering, kampanjer eller magasiner. Jeg har i 12 år levert denne tjenesten til Olav Thon gruppen.

Av og til er jeg gjest hos God Morgen Norge på TV2 der jeg gir inspirasjon til seereinnen interiør.

Jeg har også erfaring som fast spaltist i Boligdrøm og lokalavis samt ambasadør for Gjøco med ulike artikler fra interiørprosjekter.