Skip to main content

Nå har vamen gitt seg, barna er tilbake på skolen og jeg klar for jobb og nye prosjekter!

Høsten har mye å by på med masse ny inspirasjon på messer og ulike showroom. Nye prosjekter og befaring på byggeplasser, oppfølging og kreative prosesser.  For ikke å snakke om videomøter med kunder som trenger hjelp andre steder i landet! Jepp, nå kan du faktisk få hjelp til å innrede via web – genialt, ikke sant?

Jeg er nå med i en portal der du kan finne en interiørdesigner som passer akkurat deg og dine behov. Hos Arkivet.co kan du få en oversikt over flere interiørdesignere med ulik  erfaringen, stil og prisnivå. Sist uke hjelp jeg en familie i Bodø, vi avtalte tid for videomøte og avdekket noen av utfrodringene dagen før. Via et felles nettsted kan jeg se kundens beskrivelse og bilder av huset og problemstilling blir belyst. Under videomøte fikk jeg presentert hva jeg tenkte kunne være den beste løsnignen, – vips så ble ett problem løst og vegger ble malt i riktig fargepalett utifra utgangspunktet og det som passet best hjemme hos de, perfekt! Det er selvfølgelig ikke mulig å løse alt via web men noen ganger er det dialog og råd som er nødvendig og da er jo dette en fin løsning. Ved å ha en profil på Akivet.co får jeg markedsført meg i et større område geografisk uten å nødvendigvis dra så langt,  noe som gjør det mer tilgengelig for folk flest!

Jeg jobber alltid med reelle prøver foran meg. Da ser jeg om farger og materialvalg passer sammen og vil fungere som en helhet over tid.

 

Denne uken har det vært fokus på oppstart av nye prosjekter, organisere, kartlegge, planleggeing og gjennomføring. I tilegg er det 3 tidligere prosjekter som har kommet over i nye faser som jeg skal ta fatt på i høst. Gøy med variasjon, ulike familier og ulike behov – som til slutt blir unike hjem tilpasset akkurat de som bor der! Neste uke er det messe tid, så da skal jeg oppdatere meg på gulvtepper og belsyning. Gleder meg også til å besøke Oslo Design Fair mot slutten av uken med spennende foredrag og faglig påfyll.

 

 

Jeg trives godt med hjemmekontor og har innsett at det er den beste løsningen for meg og familien så lenge barne er små. De kommer hjem og trenger hjelp til lekser, få i seg næringsrik middag og bli kjørt til ulike treninger – da slipper jeg reise vei og stress med bilkø… Men det er viktig gå komme seg ut, bli oppdatert og få tak i materialer som jeg skal presentere til de ulike prosjektene.

Jeg har lagt opp til at jeg tar befaringer på dagtid mellom kl 9-15 men tilpasser meg selvfølgelig kunden dersom det er vanskelig å få til. Når det er større prosjekter eller fotojobber er jeg på location til jobben er ferdig uansett tid – men da er det som regel planlagt i god tid og jeg kan forberede familien på at middagen ikke står på bordet akkurat den dagen eller den uken…

Gode omgivelser gir arbeidsro – vinterrosene er fortsatt like fine…

 

Med Banksy på veggene blir rommet straks litt mere spennende….

 

 

Jeg tilbyr ulike faser av konsulentbistand slik at det er enklet å få hjelp når man trenger det.  Har du behov for veiledning ved oppussing, møblering, renovering eller ved husbygging ta kontak så kan jeg hjelpe!

 

FARGEGUIDE – NOK 3100,-

Fargeguide – dersom du allerede er i gang med oppussing og trenger råd og veileidnign til hvike farge du skal velge.
Jeg kommer hjem til deg eller vi snakkes på telefon / skype der jeg viser ulike fargeprøver og vi finner en løsning der og da.

FARGE OG MATERIALVALG VEILEDNING – NOK 6250.-

Farge og materilvalg – dersom du skal pusse opp og trenger råd og veilednig til valg av fargepalett og møblering. Jeg kommer hjem til deg og vi går igjennom behovet, gir litt tilbakemeldinger der og da men sender også en rapport med konkrete forslag i etterkant.

VIDERE VEILEDNING – NOK 1080,- pr time.

Dersom dere ønsker å få hjelp videre i prosessen med arealutnyttelse, møbleringsplan, innhente tibud og innkjøp av møbler eller belysnigsplan kan jeg bistå videre time for time. Ønsker dere konsulentibistand ved rennovering av et helt hus eller nybygg av et hus gir jeg tilbud basert på hvilke faser dere trenger hjelp til. Jeg kan bidra igjennom hele prosessen fra første spadetak til nøkkelferdig hus – det er mange valg som skal tas og da kan jeg være en god rådgiver på veien.

Farger og materialprøver innen rekkevidde….

 

Ta kontakt dersom du ønsker en prat om et eventuelt sammarbeid – for det er nettopp det det er, et sammarbeid om å få ditt hjem til å bli et godt sted å være både visuelt og funksjonelt over tid!

 

Kathrine