Skip to main content

Denne uken har gitt oss en deilig start på våren med fuglesang og solskinn – nå venter vindusvask og småsko!

Jeg kjenner en craving for farger når jeg jobber med ulike interiørprosjekter nå om dagen. Men flere vår-nyheter fra ulike produsenter som inspirerer til fornyelse av tekstiler i hus og hjem. Det kan være fint å vekke huset til liv med noen nye puter, gardiner eller andre friske fargerike detaljer – ut av vinter dvalen og inn i sommer halvåret!

1003069

Jane Churchill tekstil kolleksjon Spring/Summer 2016

Det kan virke litt vågalt å velge så mange ulike farger og mønster i ett og samme rom – men med mange nok variasjoner vil dette til sammen gi en helhet som er overraskende elegant! Soverommet på bildet over har hele fem ulike tekstiler med alle forskjellige mønster – men her i en fin harmoni til hverandre og med lik undertone i fargepaletten. Dette skaper ett utrykk som absolutt er innbydende og lekkert – ikke masete og forstyrrende slik man kunne tro. Så her er det bare å begi seg ut på en «reise» som sannsynligvis vil gi deg en aha opplevelse når resultatet er ferdig. Et tips er å bruke tekstiler fra en og samme produsent – de har sannsynligvis bygget opp kolleksjoner som kan passe sammen og fargene i de ulike seriene er tilpasset hverandre.

1003062

Jane Churcthill tekstil kolleksjon Spring/Summer 2016

 

Det er mye man kan gjøre for å få noen friskere detaljer inn i hjemmet uten å måtte bytte ut gardiner eller trekke om møbler. Noen nye freshe nye puter, ett nytt teppe til sofaen eller en vase med en livlig sommerbukett gjør også susen og virker inn på humøret! Har du planer om å bytte ut gulvteppe under salong-gruppen kan du jo vurdere om det er nå du virkelig skal være sporty og få inn den fargeklatten du har savnet i stuen – det er veldig lekkert med en nøytral sofa og ett teppe som smeller!

 

139963500889822848lxqUdBSXc

Teppene er fra The Rug Company

 

 

 

Nå er det lett å bli motivert og det kribler litt i fingrene etter å gjøre både hus og hage klar for vår og sommer!

Nyt tiden og vær kreativ, – se link til sider her:

The Rug Company

Designers Guild

Jane Churchill