Ikke helt i form en mandag morgen, lite energi og tomt kjøleskap…
Med noen basisvarer i hus og behov for en sunn og lett middag ble det en glutenfri pai med en raus salat til middag i dag. Litt utenom rutinen da det egentlig er fisk på menyen både mandag og torsdag.
Med ulike produkter fra Det Glutenfrie Verksted i skuffen blir det alltid vellykket, selv på en litt dårlig dag.
Barna digger denne og jublet da de kom hjem fra skolen – kunne egentlig laget en til – det var ikke en smule igjen… Denne er faktisk god dagen etter og kunne fint vært som en ekstra surprise i lunsjboksen til barna.
Quiche Lorraine:
Paibunn:
Se baksiden av Paibunn fra Det Glutenfrie Verksted
Fyllet:
5 egg
5 spiseskjeer matfløte (laktosefri ved behov)
salt og pepper
Dette piskes sammen
—
Kutt opp en halv bunt vårløk
En pk skinkestrimler
En neve revet ost
En halv boks cottage cheese
Blandes i eggmix.
—
Små buketter med brokkoli (litt forkokt) som dekor på toppen.
—
Stek bunnen i 10 min på 200 grader
Avkjøles litt
—
Hell i fyllet og dander med brokkoli på toppen
—
Ca 30 min i ovnen (står 40 min på pakken men min er ferdig etter 25 -30 min)
—
Lett, enkel og velsmakende mandagsmiddag for hele familien!