Skip to main content

Står du litt fast og vet ikke helt hva du skal velge?  Nå kan du få faglig råd og veiledning akkurat når du trenger det, uten lang ventetid og store kostnader. Jeg tilbyr nå et nytt konsept der du kan får hjelp via telefon, mail og sms – rett og slett veldig kjapt og effektivt!

Èn kunde har alledere testet ut tjenesten og her kan du se resultetet etter en kort konsultasjon via mail og mobil.

Kunden var fortvilet etter å ha trukket om noen lenestoler som hun følte de ble helt feil i fargen da de kom inn i stuen. Hun vurderte å selge stolene og kjøpe helt nye, eller var det mulig å «redde» situasjonen? Hun fant meg og sendte «trenger tips» på sms. Vi avtalte tid for telefonmøte dagen etter. I forkant sendte hun bilder av stuen og stolene. I tilegg sendte hun en liten video snutt av hele rommet slik at jeg kunne danne meg et overblikk.

Her så jeg fort at det kun var enkle grep som skulle til for å få det fint og harmonsik.

Det flotte Pushwagner bildet tok dessverre for mye 2plass» og slukte møblene og veggfargen. Her anbefalte jeg at dette bildet måtte finne en velfortjent ny vegg til fordel for både kunsten og rommet…

F Ø R

Ved å flytte litt rundt på bilder de hadde fra før ble alt litt roligere og mer harmonisk. Stolene hadde de trukket om i cogncefarget skinn som ble noe mørkere enn sofa som er i en gulbeige tekstil – med nye puter i ulike dype kontraster som tar opp cognacfargen og ton i ton med fargen på veggen ble dette en god helhet som oppleves både luftigere og romsligere.

E T T E R

Kunden var veldig fornøyd med resultatet og nyter den nye atmosfæren i stuen og beholder stolene!

Vipp så ble det noe helt annet!

 

Kathrine