Skip to main content

Velkommen inn hit da dere  – en reise i min hverdag som interiørdesigner, stylist og visuell formidler! Jeg er visuell i det meste jeg foretar meg – være seg jobb, sosialt eller privat. Til irritasjon for de rundt meg til tider – men mest til glede vil jeg tro.

Noen vil kanskje se på min verden som kontrollert og slitsom. Men for meg er det enkelt, jeg vet faktisk ikke om en annen måte å tenke på. Ting må stemme rundt meg – det bør ha en viss harmoni, for meg, ikke nødvendigvis for andre. Vi ser alle ting forskjellig – heldigvis!

Jeg har drevet eget firma siden 2004, som interiørdesigner, og de senere årene som freelance med flere ulike oppdrag innen visuell formidling. Styling, events og personlig shopper. Det gir meg en spennende hverdag å kunne variere arbeidsoppgavene – inspirerende å ta med seg erfaringer fra ulike oppdrag inn i neste prosjekt. Jeg lærer mye hver dag – det liker jeg!

Det som er viktigst for meg er fleksibiliteten dette gir meg – jeg finner ro og tid til å ta meg av familien med små skolebarn, ulike dietter på grunn av allergi, fritidsaktiviteter, lekser, venner og en mann som reiser en del i jobb. Etter mange år har vi funnet en måte å forvalte tiden vår på som fungerer bra for oss – det gir mening og jeg føler meg heldig. Til tross for mange utfordringer med helsen etter å ha født to barn, har jeg lært meg å ta det med inn i agendaen – det hjelper å jobbe med og ikke mot! Kanskje jeg forteller litt mer om dette senere, må bli litt  ”varm” først 😉

Jeg tenker mye, men det visuelle kommer så kjapt at jeg nesten ikke rekker å tenke. Mye av det kommer som ren automatikk – jeg er en født estetiker tenker jeg av og til. Men det er nok en god kombinasjon av gener, miljø og interesse. Da jeg var 8-9 år ville jeg bli interiørdesigner  – vi bygget hus på den tiden og hadde besøk av en interiørarkitekt. Jeg ble så fasinert over hennes tanker og tegninger. Jeg var ikke i tvil, selv om min far synes jeg burde gå økonomi. Jeg gikk hans vei og kjempet meg igjennom de første to årene på handelsgym – men dette var ikke veien å gå for meg. Med overbevisning gikk jeg min vei, og karakterene forandret seg fra snitt karakter på 3 til snittkarakter på 5. Jeg var endelig på rett plass og begynte i full jobb allerede da jeg var 23 år – nå er det 20 år senere og jeg har en god bagasje med kunnskap og erfaringer til å nyte arbeidslivet når energien er på topp!

Kategorier jeg vil blogge om:

Interiør          (styling til foto, spalter i magasiner, interiør prosjekter)

Fashion           (trender og erfaringer som personlig shopper)

Livstil              (mat for oss med diett, reiser, opplevelser og private tanker)