Skip to main content

Min favoritt stil er egentlig litt lady like – men med årene er jeg dessverre blitt mere opptatt av å være komfortabel enn lekker. Men er det mulig å kombinere… JA, klart det er men du må være litt bevist slik at du ikke bare er komfortabel med litt chic også!

De fleste vil ha det behagelig , ingen liker at det strammer eller sitter feil på kroppen – uansett fasong. Noen har en mer formell stil på jobb og liker å skifte til noe mere komfortabelt når de kommer hjem,  andre bruke de samme klærne både på jobb som i fritiden.

Som personlig shopper møter jeg mange ulike personer med like mange ulike behov for garderoben – det alle har til felles at de vil frem stå visuelt den beste utgaven av seg selv. Det er ikke like enkelt å «knekke koden» for hvilken stil du og din figur passer, men bruk litt tid så sitter det! Da blir det enklere å finne antrekk fra din egen garderobe eller på shopping. Finn ut om du kler v-hals eller rund hals, høyt liv eller lavt liv. Kort eller knelang kjole/skjørt – blazer eller bomber jakke. Det er mange ting som er avgjørene for at du skal få frem dine fordeler – alle har noe som er fint å fremheve! Det behøver nødvendigvis ikke å være fest kjole, men klær som passer og får frem din figur – uavhengig av kilo og fasong. Alle har noen fordeler som kan fremheves!

Finn klær som passer din figur! Jeg synes vi bør hverdags-pynte oss – hvorfor vente med å ta på seg noe fint til en spesiell anledning? Kom igjen – ta på deg det du kler best – hver dag! Du vil sannsynligvis føle deg fin, fremstår gladere og får en bedre dag – try it!

Body type

 

Før jeg fikk barn gikk jeg faktisk med høye heler selv når jeg gikk en tur – alltid kjole fra mai til oktober. Ingen klær uten detaljer og stort sett litt gull og glitter her og der – derav navnet Lady K blant venner. Ett artig syn når vi venninnene skulle på tur,  mine koseklær var en gullbukse med matchende t-skjorte vs hettegenser og joggebukse… Men med årene har jeg blitt mere praktisk og med helsa mere komfortabel – men fortsatt litt Lady…

 

Sommer`n 2016 bør inneholde en jersy kjole eller et jersy skjørt  i garderoben – som du kan «dresse» opp eller ned avhengig av anledningen. En slik bomulls kvalitet med stretch er utrolig behagelig å ha på seg, bonus for komforten. Striper er definitivt ett mønster som gjelder men også ensfarget, litt mer «avslørende» med ensfarget enn en med mønster, spesielt dersom det er litt tett sittende. Det er kult å variere med denim jakke, skinn-jakke eller blazer over.

 

 

 

Noen favoritter jeg har for sommeren hva gjelder sko-fronten er en liten kolleksjon med beige sko. Da har du sko til ett hvert antrekk enten du skal på jobb, fest eller på shopping! Sko kan også understreke hvor «dressed up» du vil være – sneakers, ballerina sko eller pumps  – ditt valg – din dag!

 

 

Jeg kjenner at bena må få litt luft og litt farge før jeg prøver meg på den korte varianten av kjole eller skjørt, været nå tilsier jo at vi burde være klare for å kaste klærne men jeg må nok vente litt. Først skal må det være skikkelig varmt så må leggene få noen dager med DOVE Summer Glow!

Hennes & Mauritz

Vero Moda

Morami ( Jersy kjoler)

Michael Kors

LK Bennet (pumps)

Pretty Ballerinas