Skip to main content

Jeg brenner for at vi alle skal trives i eget hjem, – fordi jeg mener det er så viktig for den mentale helsen vår!

Dersom vi har et godt hjem å bo i, frigjør vi energi til andre tanker og ro til ulike oppgaver som krever oppmerksomhet – men har dette noe med interiøret å gjøre?

Absolutt mener jeg, med et harmonisk innredet hjem både visuelt og funskjonelt vil man fungere godt over tid – alene eller sammen med andre. Det er mange elementer å ta hensyn til når man skal innrede,  slik at det blir en god flyt.

Ton i ton, behagelig og luftig! Fungerer sommer som vinter… Fargen på vegger er Sheer gray fra Jotun Lady. Styling til foto for Olav Thon Gruppen.

Det er mange spørsmål som dukker opp når man skal innrede eller pusse opp. Vet du for eksempel hva du liker eller ikke liker, hva som passer sammen eller hvordan du skal møblere? Det er ikke alltid like lett å finne frem i en jungel av muligheter. De aller fleste liker å ha det fint rundt seg selv om man kanskje ikke er så opptatt av det. Jeg kan nesten garantere at du vil merke en forskjell dersom du tok deg litt tid til å planlegge litt før du skal pusse opp boligen din eller bygge noe nytt…

Foto: Nordsjø

Ved å få profesjonell hjelp til innredning vil du ha en sparringspartner som kan guide deg i riktig retning. Du vil få hjelp til å finne de gode løsningene som gjøre den lille eller store forskjellen. En smart løsning kan lette hverdagskriser eller kaos på vaskerommet. Ved å ha en med på planleggingen vil  man også ivareta de rette avgjørelsene som gjør at det blir en helhet, også i valg av farger og materialvalg.

Badekar i hvit corian, brune marmorfliser og hvite store veggfliser – rent og fint men med en krontrast!

Jeg mener ikke at alle skal være lidenskapelig opptatt av interiør for å trives, men jeg tenker at mange vil ha glede av å ha det fint hjemme. Det å bo i et hjem som passer deg og din familie både visuelt og funksjonelt vil gi en merverdi over tid!

Når jeg ble kontaktet av Arkivet for et års tid siden synes jeg dette konseptet var genialt. Jeg har lenge hatt ett ønske om å nå ut til flere som trenger hjelp til innredning. Jeg møter mange som gruer seg til å ta kontakt med en interiørdesinger, det kan føles litt privat samtidlig som man er redd for å at det ikke skal bli slik du selv ønsker det. Eller om det blir for dyrt.  Men ved å velge profesjonell help får man de gode råd til å ta også egne valg. Igjennom Arkivet kan du også teste ut litt uten å måtte betale for mye før du er fornøyd og trygg på prosessen. Men denne løsningen som Arkivet har bygget opp kan du få noen råd og tips desom du sitter litt fast ved valg av farger eller for eksempel lurer på hvor stor spisestue du har plass til før du bestiller – det er det som er så fint! Ønsker du mere hjelp til resten av boligen er det bare å booket mere tid sammen med din interiørdesigner! Arkivet har gjort tjenesten tilgjengelig for alle – det liker jeg!

Orden i sakene!

 

Som interiørdesigner med lang erfaring fra bransjen er jeg så heldig at jeg kan engasjere meg i flere prosjekter, noe som gjør arbeidsdagen min så givende! Akkurat nå jobber jeg med et spennende konseptuelt arbeid av et kontorlandskap, en lekker arkitekt tegnet hytte, innredning av en funkis bolig fra 1960 tallet, innreding av flere uterom, styling til ulike interiør til magasiner og sist men ikke minst hjelpe kunder som står litt fast igjennom nett siden Arkivet!

Håper dere tør å ta kontakt med meg eller en av de andre flinke interiørdesignerne dersom du trenger noen råd til innredning av din bolig!

 

Håper du ble litt inspirert til å ta kontakt – det er viktig med trivsel i eget hjem! Få profersjonell hjelp – det lønner seg!