Skip to main content

Det er kanskje ikke så lett som man skulle tro å innrede eget hjem, men hvorfor skal det være så vanskelig? Det er kanskje ikke så rart om man mister motet i en slik prosess – det er mange avgjørelser som må taes og uendelig mange valgmuligheter. Hvordan kan man vite hva som er riktig eller hva som passer best?

 

Det er ikke slik at det finnes en fasit på hva du skal velge, men det kan være mange grunner til at enkelte løsnigner ikke vil fungere like godt. Ofte oppleves det som litt håpløst og til tider umulig å komme videre når man står ovenfor så mange avgjørelser i ett oppussningprosjekt. Da er det godt at det finnes noen med lang erfaring, som kan gi deg noen gode tips & råd.  Da vil du kjapt komme deg videre og fortsette en god fremdrift i prosjektet.

 

Jeg får ofte spørsmål om problemstillinger man står ovenfor, både fra vennner og bekjente og jeg ser at det noen ganger er enkle råd som skal til for at de kommer i mål. Da er det nødvendigvis ikke så mye som skal til, men fint å sparre med en som kan se helheten.

Hvilke håndtak skal jeg velge på kjøkkenet?

Kan jeg kombinere ulike treverk?

Bør jeg velge tynn eller tykk benkeplate?

 

Nå vil jeg teste ut en løsning hvor du kjapt og enkelt kan få hjelp til det du lurer på.  Helt uten å måtte booke møte eller gruer deg til å spørre om råd fordi du ikke vil forstyrrer..

Vipps så får du et tips!

Send meg en SMS til 93415473 der du skriver kun:

TIPS samt kort om hva det gjelder/evt send med ett bilde – så sender jeg deg et tidspunkt tilbake der vi ringes innen 24 timer.

Dette vil koste kr 500,- for inntil 30 min og du vippser dette under «kjøp og betal» og til Oggi interiør og design på Vipps. Vi ringes til avtalt tid og du lufter det du trenger hjelp til. Jeg gir deg tips og råd på telefonen eller på facetime – etter kort tid vil du forhåpentigvis være trygg på at du tar noen gode valg!

Typiske spørsmål som jeg kan ta over telefonen er:

  • Bør jeg male veggene i en annen farge?
  • Hvor stort teppe kan jeg ha under sofagruppen?
  • Taket mitt må males, hva anbefaler du?
  • Hviken størrelse på flisene skal jeg velge?
  • Må jeg ha fliser på alle veggene på badet?
  • Jeg trenger ny sofa, men hva bør jeg tenke på?
  • Hvor høyt skal bilde henge?
  • Hvilke type gardiner passer best i stuen?
  • Jeg må ha ny parkett, hva bør jeg velge?

Noen ganger holder det å få ett tips og da en denne løsningen god å ha, andre ganger må man se litt nærmere på ting. Da oppretter vi dialog via mail eller avtaler en befaring dersom det er behov for det eller at prosjektet utvikler seg og ønske om hjelp blir større. Uansett – det er lurt å få litt hjelp om man står fast! Gode valg gir gode resultater!

 

Hvilken farge skal jeg velge?

Vi snakkes!

 

Kathrine